18.05.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
adidas Originals
adidas Originals
Zx Flux K Black/Ftwr White
392 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kundedata

adidas Originals opleves som normale i størrelsen ifølge 29300 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49649-02

adidas Originals Zx Flux K Black/Ftwr White


adidas Originals Zx Flux K Black/Ftwr White er en uhyre populær skomodel fra skogiganten adidas. Inspirationen til designet kommer fra 80'erne, hvor adidas lancerede den ikoniske model ZX - en internationalt populær løbesko. Siden 80'erne er skoen blevet forbedret og har fået nye smarte funktioner, såsom en støbt hælkappe og en ZX 8000 ydersål for maksimal støtte. Tåen er fremstillet af slidstærkt gummi og overdelen af vævet stof. adidas Originals ZX Flux fås i en stilren sort eller hvid farve, som nemt kan bruges til mange forskellige lejligheder.

adidas' bedste materiale


Disse komfortable sportssko er forbavsende lette og velegnede til løbeture såvel som en tur i byen. Skoene er lavet af stof med smarte funktioner. Blandt andet har skoene en fantastisk ventilation, der holder fødderne tørre og kølige, selv under en hård træning. Ydersålen ZX 8000 giver dig et optimalt greb, selv på ujævne overflader. Hvis du kigger ind i skoen, vil du se et lækkert tekstilfor, der føles skønt omkring foden. Eftersom tåen i skoen er lavet af gummi, er skoen forholdsvis vandafvisende, og desuden beskyttes tæerne, hvis du støder ind i noget.

Perfekte til hverdag og træning


I dag er det utroligt moderne at gå i sports- og løbesko til dagligt. Dette er naturligvis en god trend, eftersom det er behageligt at bære adidas Originals ZX Flux i hverdagen. Det stilrene design gør det nemt at kombinere skoene med både jeans, kjole og chinos. Du kan vælge mellem en hvid og sort farve. Hvid er frisk og smart til foråret og sommeren, hvor du måske gerne vil klæde dig i de lysere nuancer. Eftersom adidas Originals ZX Flux er let og giver foden en god stødabsorbering, er skoen ideel til træning. Mange mennesker elsker at bruge skoene til at gå eller løbe i skoven.

Pleje og beskyttelse


Sportssko som adidas Originals Zx Flux har brug for en vis pleje, så kvaliteten holder længere. Til forskel fra lædersko har tekstil dog brug for en anderledes pleje. Hvis skoene er snavsede, kan du prøve at børste snavs og støv af skoene. Hvis det ikke virker, kan du prøve at gøre brug af en rengøringsshampoo - disse er tilgængelige i flere varianter. Det er vigtigt, at du ikke putter skoene i vaskemaskinen, da de kan krympe eller få en underlig form.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK