09.07.2020: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Nike
Nike
Wmns Air Force 1 '07 White/White
747 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

54156-01

Nike Wmns Air Force 1 '07 White/White


Nike har i mange år lavet flotte og komfortable sportssko til mange forskellige sportsgrene. I dag har de etableret sig som en af de største skoproducenter i verden, og de har mange smarte og klassiske skomodeller til både mænd og kvinder. Nike Air Force 1 '07 er nogle af de mest populære skomodeller fra Nike, og det er nemt at forstå hvorfor - blot ved at kigge på skoenes design. Nike Air Force 1 blev lanceret allerede i 1982 som basketballsko, ligesom mange andre af verdens mest populære skomodeller. Skoene har en karakteristisk lille medaljon, som sidder forest ved snørebåndet. Den oprindelige skomodel stoppede man med at sælge et par år efter lanceringen, men den er kommet tilbage i forskellige variationer. Nike Air Force 1 '07 er en version af den originale skomodel, der blev lanceret i forbindelse med, at der blev fejret 25-års jubilæum for lanceringen af skoen. Netop Nike Wmns Air Force 1 '07 er designet med kvinder i tankerne. Designet er det samme som for herremodellen, men pasformen er lidt anderledes. De fremragende hvide sko er dog stadig af samme høje kvalitet, og looket er lige så tidløst og smukt som altid. Hvis du leder efter nye smarte sneakers til sommeren og foråret, er Nike Air Force 1 '07 en rigtig god mulighed.

Forskellige materialer og komprimeret luft i sålen


Disse sneakers er lavet af flere forskellige materialer. Toppen er lavet af læder, hvilket giver skoene et flot og klassisk look. Indvendigt i skoen finder du en komfortabel foring og en blød indersål. De er fremstillet af stof, mens ydersålen er af gummi og er udstyret med Nikes patenterede Nike Air-funktion. Det betyder, at der er komprimeret luft i sålen, der dæmper stød, når du bruger skoene. Det gør skoene ekstra behagelige.

Flot og stilfuldt


Nike Air Force 1 er komfortable sko, som du sagtens kan kombinere med mange forskellige tøjstile. De fungerer lige så godt på basketballbanen som i motionscentret, på arbejde, i skolen eller til fest. Da de også holder varmen på en god måde, kan du bruge skoene, selv når det bliver lidt koldt.

Hvide sko har brug for at blive passet ordentligt


Hvide sko er meget pæne, men kan nemt blive snavsede. For at holde skoene flotte og friske bør du pleje dine sko regelmæssigt. Brug en fugtig klud for at fjerne snavs og lignende, når de bliver beskidte. Du kan også bruge en imprægneringsspray for at beskytte skoen fra både regn og snavs.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30391 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK