15.08.2020: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Palladium
Palladium
Sport Cuff WPS Black 001
1 147 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46674-02

Palladium Sports Cuff WPS Black 001


Palladium Sports Cuff WPS Black 001 er virkelig et must, hvis du har høje krav til kvalitet, pasform og funktion, når det gælder sko. Palladium har et flot design, der i dag virker utroligt klassisk. I starten lavede mærket faktisk ikke sko, men flydæk. Sport Cuff WPS er en vintermodel fra Palladium, som er lavet af ægte læder og har en varm foring i imiteret pels.

Varmende sneakers


Selvom Palladium er mest berømt for sine forårs- og sommersko i sneakermodel, er disse vintersko utroligt varme og kan med fordel bruges selv på de koldeste vinterdage. Fordi den ydre del af skoen er lavet af ægte læder, får du robusthed mod kulde og vind. Det varmende for, der ligner uld, holder fødderne varme hele dagen.

Barske vintersko


Hvis du vil have et par vintersko i et anderledes design, er Palladium Sports Cuff WPS et godt valg. Skoens stilfulde design og sorte læder gør dem nemme at matche med mange outfits. Prøv at kombinere skoene med et par smarte jeans, en varm vinterfrakke og farverigt tilbehør, såsom hue og halstørklæde.

Vinterstøvler der holder


Et par Palladium Sports Cuff WPS i sort læder, kan du bruge år efter år, så længe du tager dig ordenligt af dem. Da Sports Cuff er lavet i læder, kan du imprægnere dem med passende skoplejemidler. En imprægnering giver skoene en beskyttende overflade, der gør dem mere vand og smudsafvisende.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30391 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK