20.09.2020: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Havaianas
Havaianas
Slim Black
187 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

00828-06

Havaianas Slim Black


Havaianas har brasilianske størrelser. Se størrelses-guiden, om hvilke størrelse som svarer til EU størrelse.

Hvis du mangler et par flip-flops, kan det være smart at investere i et par fra det brasilianske mærke Havaianas. Virksomhedens fokus ligger nemlig udelukkende på fremstilling af flip-flops og sommersko. De er virkelig eksperter, når det kommer til dette nicheprodukt. Havaianas Slim Black har et stilfuldt design og er et perfekt valg - sågar til den nordiske sommer.

Gummi giver holdbare slippers med stødabsorbering


Disse flip-flops fra Havaianas er lavet udelukkende af gummi. Designet er enkelt og minimalistisk. Skoene holder længe og giver dig en god stødabsorbering, når du går. Inspirationen er hentet fra de japanske sandaler med såler af strå. Dette er skoene, du bare må have med på ferien eller til stranden.

Til badetur eller solbadning


Skoenes enkle, sorte udseende giver dig et afslappet og sommerligt look. Gummiet gør, at du kan hDet er let at tage sig af disse slippers. Alt, du skal gøre, er at skylle dem med vand, hvis de bliver beskidte eller fyldt med sand. Lad dem tørre ved stuetemperatur.ave dem på i vandet, så fødderne beskyttes mod skarpe sten og muslinger. Disse flip-flops har en smallere pasform og er ideelle til både kvinder og mænd.

Sådan renser du dine flip-flops


Det er super nemt at pleje dine flip-flops. Du skal blot skylle dem af med vand, når de bliver snavsede. Lad dem herefter tørre ved stuetemperatur.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK