Sko

65 resultater

Amerikanske U.S. Polo Assn sko

U.S. Polo Assn sko er til dig, der elsker en fed polo. Med disse sko kommer din polo til at stå endnu skarpere, end den ellers ville gøre.

Erfaring siden 1890

U.S. Polo Assn blev grundlagt tilbage i 1890 i USA. Der gik ikke længe, før brandet blev det officielle mærke for The National Polo League i USA. Brandet har et slogan, som lyder således: kongen af sport og sport for konger. Dette slogan er ment som en hyldest til sporten polo og viser, hvordan virksomheden vil arbejde: Det skal være med stolt kammeratskab, tradition, lidenskab og konkurrence. Med disse dyder er virksomheden også vokset sig ekstremt stor. I dag leverer de tøj til hele verden og ikke blot poloer. I dag finder du blandt andet også U.S. Polo Assn sko.

U.S. Polo Assn sko til poloer

Virksomheden blev i sin tid stiftet som et brand, der skulle lave poloer. I dag finder du også andre varer i deres sortiment. Blandt andet en masse fede sko. I vores sortiment har vi valgt at føre sko som U.S. Polo Assn loafers, som er tro mod virksomhedens plan fra begyndelsen - nemlig at være for poloer. Disse sko egner sig super godt til et par jeans og en super sprød polo. Vi fører også U.S. Polo Assn flip flops, hvor du også sagtens kan have en lækker polo på til - eventuelt matchet med et par badebukser - så er du mere end klar til stranden.

Sko i de bedste materialer

U.S. Polo Assn sko er lavet i de bedste materialer, så du kan beholde dine sko i mange år. Erfaring siden 1890 fornægter sig ikke, og dette ses på valget af materialerne. I skoene finder du materialer som gummi, ruskind, tekstil og læder. Med de tre første materialer behøver du ikke gøre så meget for at passe og pleje dem - at vaske dem i ny og næ er mere end rigeligt. Har du derimod købt dig et par sko i læder, så er det vigtigt, at du husker at imprægnere dine nye sko. Gør du dette, vil du have glæde af dem i mange år.

U.S. Polo Assn sko online hos Footway

U.S. Polo Assn sneakers er blot nogle af de mange sko, vi har valgt at føre. Køber du dine sko hos Footway, er du sikret hurtig og gratis levering. Lever skoene ikke op til dine forventinger, så benyt dig af dit 180 dages åbent køb. Du har altså hele 180 dage til at sende varen retur, hvilket du selvfølgelig kan gøre kvit og frit.

43809-A
FEW LEFT
Dottie
FEW LEFT
BX349
FEW LEFT
Shovel
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX340
FEW LEFT
BX157
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
BX114
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
BX336
SALE
65027-D
FEW LEFT
Jucca
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
Coral
FEW LEFT
Leya Tortora
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Model: 83869
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
Cuper Blue
FEW LEFT
73807
SALE
83971
SALE
Side 1 af 2

65 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK