Suecomma Bonnie Sko Online

5 resultater

Suecomma Bonnie - de innovative asiatiske sko

Har du hørt om det cool asiatiske mærke Suecomma Bonnie? Hvis ikke, vil du snart lære dem bedre at kende. Suecomma Bonnie fremstiller nyskabende og moderne sko, som tilltaler hele verdens modeelite. De har et tydeligt urbant præg med meget grafiske indslag, og de er ret hotte for tiden.

Sko fra Suecomma Bonnie med i de førende modemagasiner

Suecomma Bonnie er et skomærke fra Asien, som ofte dukker op i modemagasiner verden over, hvilket understreger den succes, brandet har opnået. Skoene har bl.a. været præsenteret i magasiner som Elle, Vouge og Cosmopolitan. Fra opstarten i 2003 er mærket vokset hurtigt og har spredt sine grene over hele verden, og nu er turen kommet til Footways webshop, hvilket naturligvis er en stor glæde for hele teamet.

Støvler og sko til piger med egen stil

Er du fan af de moderne asiatiske træk, er Suecomma Bonnie helt klart et perfekt valg. De moderne og næsten futuristiske sko passer til en cool storbystil, men særligt til det mere ligefremme look. Er du derfor typen, der elsker at dyrke din egen unikke stil, er Suecomma Bonnie et godt valg.

Sko fra Suecomma Bonnie på Footway

Et par støvler fra Suecomma Bonnie passer perfekt til en bytur! De kan fås hos os på Footway. Her får du hurtig levering, fri fragt og retur samt 180 dages fortrydelsesret. Det er ret praktisk, hvis du er kommet til at vælge den lidt forkerte størrelse - og det kan jo ske for os alle.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK