Lave Sandaler

12 resultater

Komfortable Caprice sko

Caprice sko er for dig, der sætter pris på godt og komfortabelt fodtøj i innovativt design. Med Caprice får du en god kombination af mode og komfort.

Caprice med fokus på komfort og design

Caprice er en verdenskendt skoproducent, som blev grundlagt i 1990 i Pirmanens i Tyskland. De er særligt kendt for deres unikke, komfortable og innovative fodtøj. Med et par Caprice sko får du et par sko, der både er moderigtige og komfortable på én og samme tid. Caprices idé er at skabe så komfortable sko at det føles som om, at man går på skyerne, derfor har de også skabt mottoet ""Walking on air"". Alle Caprice modeller har en god kombination af et specielt udviklet for og en indlægssål bestående af op til 300 uddybninger, der sikrer dig en bedre støddæmpning og som er med til at holde dine fødder tørre og lugtfri. Caprice fodtøj bliver lavet til både mænd og kvinder, og i kollektionen fra Caprice finder du både sko, støvler og sandaler.

Caprice sko - moderigtige sko til dagligt brug

Caprice sko walking on air er symboliseret ved deres logo, den lille sommerfugl. Så legende let og ubesværet bliver din gang i dine nye sko. Caprice anti-chok sikrer dig god komfort og støddæmpning. Caprice sko bliver lavet i godt, klassisk og moderigtigt design, som gør, at de er nemme at sammensætte med din garderobe. Caprice sko er velegnet både til hverdag og til festlige lejligheder, Caprice har et meget stort og varieret udvalg af modeller til hele året. Deres sortiment byder blandt andet på sko, støvler og sandaler, der alle lever op til tidens trends, stilfuld elegance og ikke mindst den gode komfort.

Caprice sko i lækker kvalitet

Caprice sko bliver primært lavet i skind, som kræver pleje for at kunne vedligeholde looket. Der kan være stor forskel på læderets overflade, og derfor kan man ikke behandle alle læderprodukter på samme måde. Glat skind: Som oftest har de fleste produkter i glat skind godt af imprægnering, inden de tages i brug, dette kan man holde ved lige med imprægneringsspray. Er skindet blevet lidt mat, tørt og kedeligt at se på, så er læderbalsam en oplagt løsning. Læderbalsam går ind og beskytter læderet. Er læderet beskidt, tør da over med en hårdt opvredet klud, før læderbalsam smøres på. Ruskind: Ruskindet kræver lidt mere behandling, da overfladen er ru. Læderbalsam kan ikke bruges til ruskind. Det anbefales, at der bruges en imprægneringsspray specielt til ruskindsprodukter. Er skindet blevet snavset, kan man til at starte med prøve at rengøre det med hårdt opvredet klud, som tager det værste. Ellers kan varm damp fra en gryde, elkedel eller dampstrygejern tage de værste streger/mærker. Kunstlæder – også kaldet pu eller syntetisk materiale er som regel overfladebehandlet på den ene eller anden måde. Men derfor kan det stadig være en fordel at imprægnere det med imprægneringsspray. Bliver det snavset, kan det fjernes med en hårdt opvredet klud.

Caprice sko online hos Footway

Caprice sko forhandles hos Footway, som tilbyder et stort udvalg af sko til hele familien. Sortimentet byder blandt andet på sandaler, sko, støvler og gummistøvler til ham, hende og familiens mindste fra hundredvis af varemærker – og de er altid på lager. Hos Footway gør vi altid det bedste for at give dig den bedste service. Vi garanterer hurtig levering, fri fragt og fri returnering, hvis du mod forventning skulle få brug for det - dette kan lade sig gøre, da du her altid får et 180 dages åbent køb. Vi lover, at vi vil gøre alt for, at det skal være sjovt, enkelt og inspirerende at være kunde hos os.

Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK