Salomon Sko Online

287 resultater

Salomon - en selvfølge for ambitiøse atleter

Salomon er et af verdens førende brands for ambitiøse sportsfolk. I 65 år har virksomheden tilstræbt et evigt banebrydende design og en innovativ kvalitet. Resultatet er, at deres kollektioner er vokset stabilt i popularitet blandt skiløbere, bjergbestigere og snowboardere verden over. Salomon producerer primært tøj og sko til styrtløb og langrend samt terrænløb og andre udendørs sportsgrene. Teamet bruger revolutionerende nye koncepter i produktionen af snøringer, støvler, ski og udstyr.

Innovativt design og en konstant voksende ydeevne

Gennem et innovativt design og en høj ydeevne leverer Salomon det nyeste til dem, der nyder en aktiv fritid. Målet er at forvandle nye ideer til konkrete koncepter og løbende udvide grænserne for, hvad der er muligt. Salomon har længe været på forkant med sport og fritid, og man har indtil videre ikke vist nogen tegn på at miste styrken. Tværtimod indfører teamet konstant nye kvalitetsniveauer i deres kollektioner. Men stilen er der også, selvfølgelig. Salomon tilbyder solide boots og støvler i moderigtige farver som rød, blå, sort og lilla, og går man efter et mere klassisk look, tilbyder Salomon også diskrete modeller i grå, brun, beige og hvid.

Fra begyndelsen en fransk familievirksomhed

Salomon blev etableret i Annecy i hjertet af de franske alper. Virksomheden blev grundlagt i 1947 af François Salomon, der var en stor skientusiast, sammen med konen og sønnen. Sammen har de designet mange af markedets første moderne skibindinger. I 1997, blev brandet en del af Adidas Group, og otte år senere meddelte Adidas, at de havde aftalt at sælge Salomon til Amer Sports i Finland for ikke mindre end 485 millioner euro. I dag producerer Salomon produkter til forskellige sportsmarkeder, herunder udstyr til vandreture, klatring, skiløb og snowboarding. Deres kollektioner sælges i over 40 lande på fem kontinenter. Tidligere har virksomheden produceret inliners, men har imidlertid ikke lanceret en ny model i flere år. Mange skatere anser dog stadig Salomons inliners som værende nogle af de bedste på markedet.

Salomon på Footway.dk

Footway.dk har et velassorteret udvalg af støvler, løbesko og boots fra Salomon. Når det kommer til sko til motion og sport, er kvaliteten en vigtig faktor. Der er mange mærker, der fremstiller sportsudstyr, men der er ikke mange, der når op til den standard, som man ser hos Salomon.

Side 1 af 5

287 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK