Sko

151 resultater

Hunter - gammelt og moderne

Hunter er en moderne virksomhed med aner og traditioner, som strækker sig langt tilbage i tiden. Mærket blev grundlagt i skotske Edinburgh, hvor den første fabrik blev etableret. Hunter er siden da blevet legendarisk og populær grundet sin gode komfort og skønne pasform.

Fra at have været en lokal skotsk virksomhed er Hunter i dag en global markedsaktør med et stort udvalg af produkter. Hunter er blevet et symbol på britisk landliv, og takket være det moderne design anvendes de lige så meget i byen som på landet. I dag foretrækkes støvlerne ligeledes af medlemmer fra det engelske kongehus såvel som af Hollywood-kendisser. Sortimentet byder på nogle rigtige klassikere, bl.a. den mest populære model, Original Wellington, som kom frem allerede i 1955. Hunter er blevet et stort must inden for vor tids mode.

Størst inden for gummistøvler

Det findes nogle stykker af dem her i verden. De mærker, som definerer en stil eller et produkt. Skotske Hunter er ét af dem. At gå med Hunter-støvler siger noget om dig og din stil. Det vidner om, at du ikke lader dig nøjes med mindre.

I Hunters tilfælde handler det ikke bare om traditioner, selvom de går langt tilbage. Det handler om en blanding af komfort og stil. Slidstærke støvler, som klarer opgaven med bravur: At holde dig tør og varm på våde gåture, under jagten og på udendørs eventyr. Støvlerne blev udviklet til brug i skoven - jo, det kan de stadig bruges til, men i dag har Hunter også fået en flot plads inde for modeeliten. De anvendes ikke længere blot i skov og krat - de ses mindst lige så ofte på brosten, i butikker og på caféer.

Støvlerne er langsomt blevet mere og mere moderne. Men i begyndelsen af 2010’erne syntes man pludseligt, at de nærmest var overalt i bybilledet. Navnkundige modemagasiner som Glamour, Shape, InStyle, Vanity Fair og flere andre skrev om støvlerne, og Kate Moss sås ofte i dem - vupti, så snakkede alle om Hunter.

Første Verdenskrig satte gang i produktionen

Hunters historie strækker sig som sagt tilbage til midten af 1800-tallet, men det var først under Den Første Verdenskrig, at produktionen for alvor tog fart, dog af triste årsager. Soldaterne, som kæmpede i krigen, havde brug for robuste støvler, som holdt fødderne tørre og varme. Under krigstiden producerede man over 1 million støvler, og fabrikken kørte på højtryk døgnet rundt. Hunter kom også til at levere støvler til soldaterne under den næste krig, nemlig Anden Verdenskrig.

Ca. 10 år efter Anden Verdenskrig sluttede, kom den i dag ikoniske Original Green Wellington, Hunters mest kendte støvle.

Personligt præg med farve

Nu til dags er Hunter-støvlerne moderne, formodentlig takket være det klassiske look. Støvlernes udseende har kun ændret sig meget lidt, og det er lykkedes dem at blive populære, folkelige og moderne uden at gå på kompromis med designet. Noget, som dog er kommet til i de senere år, er alle de dejlige farvevalg, såsom blå, lyserød, rød, gul og flere andre farver, der sætter et livligt præg på dine Hunter-støvler.

Hos Footway finder du over 130 par Hunter-støvler i en masse farver og med forskelligartede skaftlængder. Und dig selv en klassiker og lad regnen sile ned alt, hvad den vil.

FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 3

151 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK