Sko

198 resultater

Park West sko for enhver smag

Park West sko er lavet af solide materialer og har et gennemgående enkelt og stilrent look. Selvom brandet dækker over et meget rigt udvalg af både sandaler, sko, boots og støvler, er det deres uprætentiøse design, der kendetegner dem.

Less-is-more med Park West

Varemærket Park West blev dannet i England i midten 1980´erne og med omkring 30 års erfaring i skobranchen, kan Park West siges at være en garvet producent af solidt fodtøj. Helt fra start har Park West's filosofi bygget på at levere prisværdige sko og støvler af høj kvalitet og med et klassisk, stilrent look. De er oftest enkle men elegante basmodeller i naturlige, dæmpede farver, som gør det nemt at kombinere dem med både kjoler, nederdele og bukser. Park West sko og støvler er, på en og samme gang, moderne men også tidløse i sit design og det er noget, der tiltaler mange.

Park West sko til alle lejligheder

Park West tilbyder sko og støvler til alle årstider og situationer. Der er noget for enhver smag og til alle lejligheder. På kolde vinterdage er et par Park West boots det åbenbare valg, når du vil holde kulden ude. Med sit dejlige indvendige for, er de specialt tilpassede til den, til tider, bidende danske vinterkulde. På samme måde er et par Park West ballerina oplagt til en varm forårs- eller sommerdag. De lette og luftige ballerinasko har en lækker pasform og et flot design. De er desuden fantastisk bløde og behagelige, og velegnede til en gåtur i parken eller i byen.

Holdbart fodtøj fra Park West

Park West tilbyder lækre sko og støvler af både ruskind, læder og syntetiske materialer. Alt Park West fodtøj har det til fælles, at det er lavet af utroligt solide materialer og derfor holder en høj kvalitet. Hos Footway tilbyder vi Park West sko og støvler for enhver smag og du kan finde mange forskellige modeller, som både er egnet til hverdag og fest. Alt fra helt enkle, ensfarvede basmodeller, til fodtøj med en kombination af materialer, blanke og matte partier, lynlåse, pynteremme og metalspænder. Det bløde materiale gør desuden Park West fodtøj utroligt behageligt at gå i. Du er altid sikker på, at få slidstærke kvalitetssko og -støvler til en rimelig pris, når du vælger fodtøj fra Park West.

Park West sko online hos Footway

Hos Footway finder du et af Danmarks største Park West udvalg online. Webbutikken tilbyder sko, støvler, boots og sandaler i forskellige farver, men alle af samme fremragende kvalitet. Footway giver dig et godt overblik over modeller og den nødvendige information om Park West fodtøj for, at du skal kunne vælge dine drømmesko. Læs i ro og mag og bestil via websiden, og nyd herefter af Footways fænomenale service, som betyder gratis fragt og hurtig leverance.

2790 Suew Blue 516
FÅ TILBAGE
2711579 Black Black
FÅ TILBAGE
Dottie
FÅ TILBAGE
Chase Nabo Brown
FÅ TILBAGE
Kappi 1 Black
FÅ TILBAGE
Carrie Black
FÅ TILBAGE
Amadeus Black
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
2790 Suew Nude N17
FÅ TILBAGE
Model 3146930
FÅ TILBAGE
2750- FGLU White
FÅ TILBAGE
426840 Black
FÅ TILBAGE
352797 07 White
FÅ TILBAGE
352798 07 White
FÅ TILBAGE
Side 1 af 4

198 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK