Novita Sko Online

39 resultater

Novita – læderhåndværk, der udmærker sig

Med et par sko fra Novita-brandet får du tilbudt sko i de fineste materialer, der er valgt med et øje for kvalitet samt passionen for at levere et italiensk håndværk, der udmærker sig i forhold til andre lignende sko. Lædermaterialet er en elsket vare, når det gælder sko, da læderet opnår en smuk patina over tid og samtidig har evnen til at forme sig efter den pågældende fod. Lædersko fra Novita er endvidere en garant for, at du får et par unikke sko, da det enkelte læderstykke altid vil have særegne karakteristika og både kan spænde over den lysere og lidt mere mørke nuance. På Footway.dk får du alletiders chance for at få gode tilbud på Novitas smukke flade sko med få, men elegante detaljer.

Ét blik – og du falder for Novita-skoene

Novita-skoene har et meget klassisk udtryk, og du kan således bruge dem til alt fra de lidt mere formelle jakkesætsbukser til en smart sort nederdel. Men hvem siger, at man ikke kan mikse klassisk med casual? De flade slip-ins fra Novita kan f.eks. sagtens fungere til et par jeans, en sort blazer, en hvid top og måske en sort hat. Det behøver ikke at tage dig mange minutter for at blive super chik! Novitas slip-ins er super komfortable, da de hverken er forsynet med lynlås eller snørebånd. Du skal blot smutte i dem, når det er tid til at tage en tur i byen med veninderne, eller du lige skal klare et ærinde eller to – og ikke vil gå på kompromis med det fashionable udtryk.

Novita – sko fabrikeret i læder og ruskind

Med valget af brandet Novita får du sko i naturmaterialer som læder og ruskind, og du skal derfor forberede dig på, at dine sko får brug for at blive plejet i ny og næ. Du skal f.eks. helt undgå, at skoene bliver gennemblødte, da det gør ruskindet grimt. Du kan dog med fordel vælge at imprægnere dine ruskindssko, så de er beskyttet mod den værste fugt, men du bør stadig holde dem langt væk fra regnvejr og lignende. Får du brug for at rense skoene, kan det ske med en decideret ruskindsbørste, ligesom du efterfølgende og alt efter behov kan pleje skoen med diverse plejeprodukter til netop ruskind. Forsøg ikke at mikse og matche på anden vis ved eksempelvis at bruge læderprodukter til ruskindssko.

Footway.dk – sender dine Novita-sko fragtfrit

Hos Footway elsker vi at forkæle vores kunder via attraktive kampagnetilbud og faste services som 180 dages åbent køb, gratis fragt, prisgaranti, fri retur og super hurtig levering. Ofte leverer vi dine sko dag-til-dag! Alle sko på hjemmesiden er på lager, og derfor er vores team klar til at pakke, så snart du har sagt ja tak til dine nye sko. Novita-skoene leverer en fantastisk komfort, og vi synes derfor, at de fortjener, at du tager et nærmere kig på dem! Måske falder du oven i købet over nogle af vores 600 andre mærker!

Parma Navy
UDSALG
Parma Black
UDSALG
Tatiana Black
FÅ TILBAGE
Savio Black
FÅ TILBAGE
Parma Kahki Kahki
FÅ TILBAGE
Noce Black
FÅ TILBAGE
Genova White/Black
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Parma Fringes Grey
FÅ TILBAGE
Parma Fringes Pink
FÅ TILBAGE
Livia Black
UDSALG
Side 1 af 1

39 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK