Sko

598 resultater

True Religion - mere end bare jeans

Der er noget særligt over den klassiske, amerikanske jeansstil, som har udviklet sig omkring modescenen i Los Angeles. Den giver mindelser om et sundt liv, om strand og udendørs fester med vennerne. True Religion har gjort sig bemærket allerede siden starten i 2002 med både sko, boots og accessories, og brandet er efterhånden blevet til en livsstil.

Stinget, som var vejen til True Religions succes

True Religion revolutionerede jeansmarkedet i 2002, da de udviklede en ny type sting til jeans, og succesen var snart veletableret. Siden da har de skabt ikoniske jeansmodeller båret af kendisser verden over. I de senere år har de også designet sko, som vi tror bliver mindst lige så populære som deres jeans.

Sko fra True Religion

Et par sko fra True Religion passer selvfølgelig godt til jeans, måske til en afslappet sommerfest eller en date? Skoene er af høj kvalitet, og passer du godt på skindet ved for eksempel at bruge en conditioner, holder de endnu længere.

True Religion på Footway

Et par sko fra True Religion holder netop den kvalitet, som gjorde mærkets jeans til så stor en succes, og de er både klassiske og moderne. Når du køber dem hos Footway, får du hurtig levering, som er ganske gratis, åbent køb i 180 dage samt returnering på vores regning, hvis du altså fortryder dit køb.

Side 1 af 10

598 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK