Sko

185 resultater

Kvalitet frem for udseende

Polecat sko er til dig, der går med sko på fødderne hele dagen eller går lange ture. Her kommer kvalitet og komfort over udseende på skoen.

Kvalitet og komfort siden dag et

Polecat sko er et verdensomspændende brand, der gør sig mest i sko, der er gode for dine fødder, når du skal gå i dem i længere tid og over en længere distance. Med virksomhedens store erfaring får du her sko, hvor kvaliteten er i højsædet - og det har det været lige siden dag et. Faktisk kan du let se, at brandet kun fokuserer, og altid har gjort, på komforten, da de fleste af deres sko er helt sorte og neutrale - du finder dog også nogle hvide so og endda også pink - men det vigtigste for brandet er kvalitet og komfort

Polecat sko til lange ture

Polecat producerer et hav af sko, og vi fører selvfølgelig en del af dem. Ens for dem alle er dog at alle er produceret til at give dine fødder højt komfort, selv når du er ude at gå lange ture. I vores sortiment finder du derfor selvfølgelig de populære Polecat softshell, som er skoene til dig, der går i sko hele dagen eller blot kan lide at gå lange ture. VI har selvfølgelig også Polecat støvler, som du kan tage på, når det bliver vinter eller bare en del koldere i vejret - også disse er super behagelige at gå rundt i i længere tid ad gangen.

Sko af gode materialer

Qua virksomhedens store erfaring, så ved de også, hvilke materialer der er bedst til at producere sko i. Derfor finder du Polecat sko i de bedste materialer. Det mest brugte materiale til disse sko er selvfølgelig gummi i sålen og ellers bliver syntetisk tekstil brugt i stor stil. Hvis du vil have glæde af dine sko i mange år, og det vil du da, så kan du selv gøre lidt for det. Husk at holde dine sko rene. Her er en våd klud nok. Husker du dette vil dine sko ikke blot være pænere at kigge på, men de vil også holde markant længere tid.

Polecat sko online hos Footway

Hos Footway er vi så heldige at kunne føre et bredt udvalg af Polecat sko - vi har blandt andet de super sprøde Polecat boots. Handler du sko, eller boots, hos os får du altid hurtig og gratis levering. Derudover får du et hele 180 dages åbent køb, hvor du kan bytte eller returnere din vare. Dette er selvfølgelig også helt gratis.

Side 1 af 4

185 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK