Sko

281 resultater

Williot-sko - når du går efter det klassiske look

Er du vild med dandy-looket? Og er du typen, der smiler, når de klassiske sko støves af og piftes op via nye materialer og farver? Så er der godt nyt! Med Williot får du en kombination af kvalitet og stil, der giver et look, der passer ideelt til den modebevidste mand.

Hunden lagde navn til Williot

I dag skal man til Elchedistriktet i det sydlige Spanien, hvis man skal finde arnestedet for Williots produktion af både sko og boots. Disse produceres efter de gamle håndværkstraditioner, der således hylder historien. Nu spørger du måske dig selv om, hvad der ligger bag navnet Williot. Svaret er en hund, nærmere betegnet en bassethund, der tilhørte grundlæggerens far. Faderen var skoproducent tilbage i 1940'erne, men det blev altså hunden, der løb med glæden ved at navngive brandet.

En sand skoklassiker

Går du efter Williot-sko, kan du meget nemt kombinere dem både med jakkesæt og hverdagstøjet, da de er stilrene klassikere, der dog har et moderne touch via farvekombinationerne og mønstre. Skoene er designet til at blive en tro ven, der følger dig i tykt og tyndt, hvis du blot passer godt på dem. Det kan du f.eks. gøre med en skoblok, der opbevares i skoene, når de ikke er i brug.

Williot online på Footway

Køb dine sko online på Williot her på Footway og få dem leveret lynhurtigt. Vi giver ligeledes gratis fragt og retur samt 180 dages åbent køb!

FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 5

281 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK