Sko

6 resultater

Komfort og lune fødder

Du får et stykke lækkert, naturligt, lunt og komfortabelt fodtøj, der har en optimal holdbarhed og er nemt at pleje. Med Glerups sko forkæler du dig selv og dine fødder.

En nordjysk succeshistorie

Glerups sko blev rent faktisk til ved lidt af en tilfældighed. For snart 25 år siden filtede virksomhedens grundlægger, Nanny Glerup, for første gang et par støvler af ren uld fra sine gotlandske får. Da de fik en lun modtagelse af både familie og venner, kom idéen så småt til Glerups.dk. Glerups sælger filtsko og støvler samt ikke mindst hjemmesko - alt lavet i 100 % naturlig uld. Produkterne henvender sig til både mænd, kvinder og børn og findes i farver til enhver smag. Siden dengang er efterspørgslen kun blevet større og større, og mærket sælges nu rundt omkring i hele verden.

Glerups sko til hele familien

Stilen hos Glerups er både smart, hyggelig, moderigtig og farverig. Du kan finde Glerups hjemmesko i blandt andet den klassiske koks-grå farve, mens Glerups ankelstøvle kan findes i for eksempel en dejlig varm rød farve. Glerups sælger også både børnesko og støvler samt babysko, så hele familien - og ikke mindst deres fødder - kan nyde godt af dette komfortable fodtøj, som samtidig er lavet 100 % naturligt. På grund af det store udvalg af forskellige farver, der er, kan du både pifte dit tøj op eller ned, så det passer til enhver lejlighed. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Naturlige materialer hele vejen

Glerups sko sætter en ære i, at deres materialer er naturlige og med god grund. På grund af uldens blødhed og varme får du som forbruger en fantastisk komfort. Der er brugt Silkfit, et revolutionerende materiale udviklet af Glerups, som kombinerer de bedste egenskaber fra både uld og silke. Sålen er lavet i smidigt og let kalveskind, hvor indersålen, som er lavet i dobbelt filt, sikrer dig den skønne komfort. Funktionalitet, skønhed og holdbarhed er nogle af nøgleordene for deres produkter, og det bliver i høj grad indfriet. Og så er de nemme at pleje, da de kan vaskes i vaskemaskinen på uldprogram. Nemt og bekvemt.

Glerups sko online hos Footway

Har du fundet de fineste Glerups ballerina sko, eller er du faldet pladask for deres lækre naturlige hjemmesko, så kig med her. Footway sælger Glerups sko nemt og sikkert. Vi sætter vores kunder i højsædet, så du får fri fragt og fri retur, hurtig levering på din ordre og hele 180 dages åbent køb. Du er kun et klik væk.

Nyheder
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK