Sko

159 resultater

Viking laver sko til eventyr

Norske Viking har siden 1920 specialiseret sig i 100% vandtætte gummistøvler og støvler til det nordiske klima. Alle støvler og sko fra Viking er funktionelle, holdbare og holder fødderne varme og tørre - uanset vejrforholdene. Det unikke Gore-Tex-lag holder foden varm og tør, samtidig med at foden kan ånde. Viking henvender sig både til børn og voksne, og man tilbyder en bred samling af vandtætte sko og støvler, der er tilpasset til de forskellige årstider. Især Vikings børnesko er meget populære, og brandet har en rigtig god erfaring og ekspertise inden for netop børnesko.

Et af Norges største brands

Viking-skoene gør både voksne og børn klar til by og natur. Takket være flere brugerdefinerede teknologier tåler skoene alt fra regn til kulde og frost. Det hele begyndte tilbage i 1920'erne, hvor A/S Askim Gummivarefabrikk blev etableret, og det tog kun fire år, før virksomheden havde produceret mere end 600.000 par sko. Straks begyndte man at eksportere til resten af Europa.

I begyndelsen af 1950'erne var virksomheden en af Norges mest succesfulde, og tyve år senere, i 1973, blev produktionen flyttet til Asien. Siden da er brandet vokset, og i dag er Viking-brandet populært og vellidt grundet de alsidige modeller og innovative løsninger.

Viking og Gore-Tex

Det er ikke tilfældigt, at Viking fungerer i al slags vejr. Der er integreret forskellige Gore-Tex teknologier i mange af modellerne, alt for at foden skal føles tør og varm, når det er påkrævet. De tre vigtigste teknologier er "Performance comfort"," Extended comfort" og "Insulated comfort". Lad os tage et nærmere kig på disse.

Performance comfort

Når det gælder de lidt mere actionfyldte aktiviteter eller lege, passer denne membran-teknologi ganske perfekt. Teknologien er skabt til forskellige temperaturer og kan hurtigt tilpasse sig forholdene. Fødderne holdes varme og tørre, selvom det bliver vådt udenfor. Du behøver ej heller at bekymre dig om, at dine fødder kommer til at svede, for med hjælp fra Performance comfort ånder fødderne, og du undgår al unødvendig fugt på den indvendige side af skoen.

Extended comfort

Inden for dette segment finder du Vikings sko til hverdagsbrug, og de er således tilpasset og velegnet til et bredt område. Det bedste for materialet er at benytte skoene i et lidt mildere vejr. Ligesom med Performance comfort ånder dine fødder, og skoene føles på alle tidspunkter ganske behagelige. Denne teknologi anvendes til både indendørs og udendørs sko.

Insulated comfort

Når den kolde vinter viser sig, er Insulated comfort førstevalget. Takket være uld og en åndbar isolering holder dine fødder sig varme, selv ved minusgrader. Membranen er holdbar, så det gælder bare om at slå sig løs med legen.

Viking giver dig et bedre greb

Varme sko, der ånder om vinteren er naturligvis et meget vigtigt element, men hvis man skal på eventyr, er det også vigtigt, at man ikke glider undervejs. Derfor anvender Viking deres egen sålteknik UGC (Ultimate Grip Concept), der giver et godt greb og reducerer risikoen for at glide. Desuden tilbydes der en god stødabsorbering og stabilitet. Teknologien var oprindeligt kun beregnet til terrænstøvler, men i dag anvendes den i flere af Vikings modeller.

Viking giver dig varmen

Når det bliver rigtig koldt, selv helt ned til minus 40 grader, bør du kigge på Vikings termostøvler. Grundet polyuretan og luftbobler i støvlerne holder de på varmen, selv når det er hundekoldt. Andre fordele er, at de er lette og biologisk nedbrydelige.

Viking hos Footway.dk

Vi kan tale længe om Viking. Om deres smarte BOA-system til sko uden snørebånd, om deres håndlavede gummistøvler i naturgummi, om Surround-teknologien, der tillader dine fødder at ånde, og masser af andre sjove ting. Men det bedste er, at du selv danner dig et indtryk af disse sko fra Viking. Vi har samlet over 200 par Viking-sko her på Footway.dk, og vi håber, at du finder et par nye favoritter uanset vejr, årstid og aktivitet.

Thrill Black/grey
UDSALG
JOLLY NAVY
UDSALG
Odda Navy/lime
UDSALG
Thrill Navy
UDSALG
Anchor Violet/Mint
UDSALG
Jolly Green
Jolly Yellow
Anchor Black/grey
UDSALG
Anchor Navy/Green
UDSALG
Lara Pink
UDSALG
Odda Navy
UDSALG
Extreme Navy/Red
UDSALG
Extreme Black/Grey
UDSALG
Bryne Magenta/red
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Holmen Magenta/red
UDSALG
Side 1 af 3

159 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK