Sko

94 resultater

Axelda-sko – ren forkælelse for fødderne

Axelda-skoene henvender sig til dig, der sætter pris på gode materialer, elsker hygge og gerne vil kæle om dine fødder. Brandet producerer sandaler, hjemmesko og tøfler af det lækreste lammeskind i et rent, nordisk design – og så endda til konkurrencedygtige priser. Axelda-sko er dermed et fremragende alternativ til store mærker som UGGS og Birkenstocks. Her på Footway finder du et flot udvalg af Axelda-sko til mænd og kvinder, der ønsker at kombinere komfort og design året rundt, indendørs såvel som udendørs.

Sådan plejer du dine Axelda-sko

Pas godt på dine sko, så de kan passe på dine fødder. Jo mere du gør ud af at vedligeholde dit fodtøj, desto længere kan du drage nytte af det. Lammeskind er et sart materiale, og der skal ikke meget til, før skindet får pletter. Derfor gør du klogt i at imprægnere skoene med en passende spray, før de tages i brug. Skulle du alligevel få brug for at vaske tøflerne, anbefaler vi, at du afleverer dem til rens på et specialrenseri, så du er sikker på, at skoene får den rette behandling. Lammeskindet varmer godt, men suger også den fugt, som fødderne afgiver. Sørg derfor for at lufte skoene ofte året rundt. Axelda-sko af lammeskind kan med fordel lægges udenfor i snevejr natten over, da sneen renser materialet på naturlig vis.

Stilet hjemmehygge med Axelda-sko

De lækre, uldne Axelda-sko er perfekte til en søndag hjemme på sofaen eller en weekend i sommerhuset. Brug tøflerne og hjemmeskoene sammen med løstsiddende, behageligt tøj af andre naturmaterialer, såsom uld og hør, og skab et stilrent nordisk loungelook ved at kombinere naturlige nuancer af brunt, gråt og hvidt. Sandalerne fra Axelda er ganske anvendelige, idet de også kan anvendes udendørs. Match med denimshorts og en hvid T-shirt eller brug en af de mere feminine modeller sammen med en fin sommerkjole.

Køb Axelda-sko online på Footway.dk

Det har aldrig været lettere at forkæle dine fødder med det blødeste lammeskind. Find den perfekte model og størrelse blandt vores flotte udvalg og betal via nogle få klik. Vi sørger for, at dine nye Axelda-sko når frem så hurtigt som muligt, så du kan blive klar til den kolde, nordiske vinter. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål af nogen slags – vi bider ikke!

Avery Black
UDSALG
Prague Stone
UDSALG
Luis Black
UDSALG
London Black
UDSALG
Avery Pink
UDSALG
Dottie
FÅ TILBAGE
Manchester Black
FÅ TILBAGE
Innsbruck Stone
FÅ TILBAGE
Chase Nabo Brown
FÅ TILBAGE
Kappi 1 Black
FÅ TILBAGE
Carrie Black
FÅ TILBAGE
Amadeus Black
FÅ TILBAGE
Farah
FÅ TILBAGE
Lucilla
FÅ TILBAGE
Za 08
FÅ TILBAGE
Bambi
FÅ TILBAGE
Myrna
FÅ TILBAGE
Seville Black
FÅ TILBAGE
Ellen Sand
FÅ TILBAGE
Cuper Blue
FÅ TILBAGE
Cathrine Grey
FÅ TILBAGE
Anders Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

94 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK