Sko

175 resultater

Mentor - stilfuldt design med attitude

Der er få virksomheder, der kan skabe lige så stilfulde og klassiske sko som det danske firma Mentor. Du kan finde sko til både damer og herre her hos os. Alle holder samme høje kvalitet og er designet til at give et udtryk af udsøgt klasse og stil.

Idéen bag Mentors sko

Mentor er et dansk mærke, der fremstiller sko med attitude. Deres vision er at kombinere historie med elegance og rock and roll, noget de virkelig har formået. Hos os finder du mange smukke og elegante skomodeller, der er lavet af de bedste materialer. Leder du efter originale og unikke sko, er Mentor et glimrende valg blandt det store skoudvalg.

Stiltips og pleje af dine Mentor-sko

De fleste sko fra Mentor er lavet af læder eller ruskind. Det er disse materialer, der giver skoene deres behagelige følelse og klassiske look. Det er vigtigt at huske på, at både læder og ruskind er levende materialer, der er under forandring. Der er flere måder at pleje disse typer af sko, så kig gerne nærmere på de forskellige plejeprodukter, som du finder her på hjemmesiden.

Mentor-sko online på Footway

Handl allerede nu dine Mentor-sko fra os på Footway. Vi sikrer, at du får dine nye sko så hurtigt som muligt. Vi sætter altid kunden først. Det viser vi ved, at vi både står for forsendelsen og fragten ved returneringer. Det skal være nemt at købe nye sko på internettet, og det er det så sandelig hos Footway.

Osmond Black
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
25-652-00 Schwarz
FEW LEFT
Elian Pacific
FEW LEFT
Side 1 af 3

175 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK