Leaf Sko Online

89 resultater

Leaf Shoes – farvel til kedelige, funktionelle sko!

Under parolen ”Anti Boredom Footway” har svenske Leaf Shoes markeret sig som en af de vigtigste aktører på det internationale skomarked i mere end 50 år. Kærligheden til sko er altoverskyggende i virksomhedens designfilosofi, hvor det handler om at tilbyde kunderne funktionelle sko med et herligt designudtryk. Hvorfor udelukkende satse på det nødvendige islæt? Brandet lægger desuden stor vægt på at gøre alting selv i produktionen, så det endelige produkt både bliver miljørigtigt og kvalitetsbevidst. Leaf satser endvidere på sko, der er forsynet med vandtætte membraner, er gennemtestede og er klar til at modstå de skandinaviske vejrforhold.

Leaf og den høje produktionsstandard

Leaf har valgt at etablere deres eget laboratorium til produktionen af de utallige sko, der hvert år bestilles af kunder verden over. Her sikres det, at produktionen lever op til de grønne teknologier og ønsket om at producere vandtætte og åndbare sko. Leaf gør bl.a. brug af standarder som SuperCoat ITC, der er konstrueret i flere lag og bl.a. indeholder en vandtæt membran samt foring og en isolerende sål. Desuden produceres Leaf-skoene ud fra standarden SATRA TM77, der giver dig mindst 15.000 tørre skridt i de våde skandinaviske forhold.

Leaf og plejetips

Hos Footway forhandler vi flere forskellige modeller af Leaf-skoene. Du kan f.eks. finde Leaf børnesko og Leaf boots, der fås i praktiske farver, men stadig med smarte detaljer såsom guldfarvede snørebånd. Du kan også vælge den frosthvide boot, der virkelig skiller sig positivt ud i mængden af sorte jakker og støvler, når du bevæger dig ud i byen ved vintertide. Et par smarte sko fra Footway fortjener en kærlig tanke, inden du bevæger dig ud i regn og rusk. Læderdelene kan f.eks. renses med de respektive plejeprodukter til læder, ligesom du bør satse på at imprægnere skoene, så du giver de forskellige produktionsstandarder de bedste arbejdsbetingelser.

Footway, Leaf og fri fragt

Måske står du og mangler børnenes nye efterårssko eller et par lækre boots til vinterferien. Her hos Footway disker vi op med hele 600 mærker, der gør alt for at imponere dig – og Leaf er en af kandidaterne. Hvis du er interesseret i at købe et par Leaf-sko, så giver Footway dig både fri fragt, fri retur og hele 180 dage til at overveje købet! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på vores næsten 30.000 sko allerede her og nu, så du ikke spilder tiden.

Esbo Navy
Runn Navy
UDSALG
Svalbard Black
UDSALG
Esbo Black
UDSALG
Salo Lt Pink
UDSALG
Esbo Pink
UDSALG
Salo Dk Purple
UDSALG
Runn Charcoal
UDSALG
Namsen Khaki
UDSALG
Svalbard White
UDSALG
Glomma Pink
UDSALG
Vejen Navy
UDSALG
Askim Pink
Jaren Black
UDSALG
Hamar Pink
Viskan Navy
UDSALG
Glan Khaki
UDSALG
Viskan Pink
UDSALG
Alta Blue
Kolima Pink
UDSALG
Nolvik Navy
Gopen Black
UDSALG
Begna Lt Pink
UDSALG
Kaby Pink
UDSALG
Frostby Black
FÅ TILBAGE
Salo Light Pink
FÅ TILBAGE
Umes Navy
FÅ TILBAGE
Ilsbo Black
UDSALG
Sandvik Camo
UDSALG
Jaren Navy
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Esum Black
FÅ TILBAGE
Jaren Lilac
FÅ TILBAGE
Naggen Blue
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Hamar Navy
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Farsund Navy
UDSALG
Cabra High Black
FÅ TILBAGE
Cabra High Camo
FÅ TILBAGE
Cabra High Pink
FÅ TILBAGE
Ilsbo Lilac
UDSALG
Valda Black
UDSALG
Skien Black
FÅ TILBAGE
Alta Navy
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

89 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK