Ipanema Sko Online

17 resultater

Ipanema sko - glæde og frihed

Ipanema sko lader dine fødder ånde frit, med farverige designs direkte fra de hippe, tropiske strande i Brasilien. Oplev strandlivet i hverdagen med disse afslappede sandaler.

Sko der er inspireret af Sydamerika

Virksomheden Grendene blev grundlagt i 1971 af to brødre, som ville skabe fashionabelt fodtøj inspireret af Brasiliens særlige charme. Som følge af dette kom Sandalias Ipanema til verden i 2001 under moderselskabet Grendene. Ipanema sko er opkaldt efter en kendt strand i Rio de Janeiro med et meget letgenkendeligt fortovsmønster, så du altid ved hvor du er. Mærket går op i sin oprindelse, og stilen reflekterer Brasilien, naturen og den livlige kultur. I 2002 indgik virksomheden en aftale med Gisele Bündchen, som siden da har været talsperson og repræsentant for mærket og dets sko. Skoene inspireres stadigvæk af Brasiliens folk, natur og modescene.

Ipanema sko reflekterer strandlivet

En Ipanema flip flop er altid farverig og festlig, for at reflektere sit oprindelsesland. Et utal af mønstre og farver kombineres med innovative overdele så du både kan købe sandaler, flip flops og wedges fra mærket. Et godt eksempel på den farverige tendens er Ipanema Classica Premium, som er perfekt til en tur på stranden i en lang nederdel eller shorts. Skoene kan også bruges når du bare skal ned og ramme bølgerne i din bikini, og skal have noget på fødderne når du går fra hotellet til vandet. Skoene er afslappede og oftest inspireret af mode-tendenser direkte fra catwalken.

Sko til stranden, haven og fest

Ipanema sko er lavet i gummi og syntetisk materiale. Dette gør at de kan få ufattelig mange forskellige looks, farver og mønstre. Kollektioner er sjove og aldrig kedelige, og selv efter en lang dag på stranden klarer skoene sig fint. Flip flopper og andre sko fra mærket kan sagtens klare turen i sandet, på asfalt og på græs når du går igennem livet med dem på fødderne. De er specielt egnede til sommeren og ferier, eller som sko du lige hurtigt stikker fødderne i. Rens den med en klud og noget vand, hvis der kommer meget skidt på dem, og nyd dine rene sko fra Ipanema.

Ipanema sko online hos Footway

Sandaler og flip flops til stranden kan du købe lige her hos Footway. Når du har fundet de sko, du vil have, leverer vi dem hurtigt. Du behøver ikke betale for hverken fragt eller retur. Ønsker du at returnere skoen i tilfælde af at den strammede lidt eller sad for løst, har du 180 dages åbent køb her hos Footway.

Side 1 af 1

17 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK