Fly London Sko Online

188 resultater

Fly London - for den modebevidste

På trods af navnet stammer Fly London faktisk fra Portugal, og mærket viser på denne måde sine ambitioner om at være progressive og vende konventionerne på hovedet. Man søger konstant efter nye måder, hvorpå man kan levere det originale i det enkelte design og valget af materialer og stil. Der er dog altid plads til forandrig og fornyelse, og det handler om aldrig at stå stille. Fly London tilbyder sko i forskellige stilarter til dem, der ønsker at få lidt ekstra "kant". Sortimentet tilbyder bl.a. sommerlige og komfortable sandaler samt varme, forede vinterstøvler. Fly London hjælper dig med at skille dig ud fra mængden.

Fly London er valget til dig, der virkelig har styr på garderoben

Via brug af læder og et innovativt design krydser Fly London lige over modeverden med elegante kreationer, som du kan kombinere med meget i din ellers nøje udvalgte garderobe. Vælger du sko fra Fly London, har du nemlig højst sandsynligt allerede en garderobe, der er udvalgt med stor stilbevidsthed. Du er moderigtig, og kun det bedste er godt nok, og det er tydeligt, at du er klar over de nyeste trends, og hvordan tøjet bedst kombineres med et par smarte sko.

Stå aldrig stille, vær aldrig konventionel

"Ever changing, Ever developing", "Always progressive, Never conventional" er Fly Londons slogans, der gennemsyrer hele produktionen, når der skal fremstilles et par sko. Med dette koncept har mærket etableret sig på verdensplan, og det kan i dag findes i mere end 3.000 forretninger - herunder egne butikker i Portugal, England, Irland og New York. Og ja, to af butikkerne ligger rent faktisk i London. Det eneste konventionelle tiltag, som Fly London indrømmer at gøre brug af, er de gamle og solide traditioner, som produktionen af et par ægte kvalitetssko kræver. Portugal er kendt for sin strålende sko- og læderproduktion, og det har Fly London inddraget i en afvekslende og altid innovativ modeverden.

Fly London på Footway.dk

Hos Footway.dk tilbyder vi omtrent 200 forskellige modeller fra Fly London. Med alt fra enkle og stilfulde pumps til seje støvler med et højt skaft har vi dækket omfanget af Fly Londons spændende og udfordrende udbud. Du kan finde lige det, du leder efter her hos os. Det gælder, når du er på udkig efter noget spændende, originalt og moderigtigt. Tag et kig på skoene og køb et produkt, der er værdigt til netop din garderobe.

Tram Red
UDSALG
FÅ TILBAGE
Bang Black
FÅ TILBAGE
Salv Rug - Diesel
FÅ TILBAGE
Mesu Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 4

188 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK