Duffy Sko Online

695 resultater

Til en unik stil

Svenske Duffy udbyder et bredt skosortiment i mange forskellige stilarter. Med målsætningen om, at alle skal kunne finde en sko, som matcher den unikke stil, uanset hvilken det måtte være, er Duffy blevet en integreret del af skobutikker og webshops over hele Norden.

Støvler for mindre end en tusindlap

Ved hovedsageligt at producere støvler i imiteret læder og syntetisk skind kan priserne holdes nede på det halve af lignende produkter i ægte læder og ruskind. Mange dyrevelfærdsorganisationer peger på produkter af kunstskind som det mest etisk korrekte alternativ. Støvler fra Duffy både ligner og føles som ægte skind.

Selvom Duffy er god mod pengepungen, har varemærket ikke givet afkald på et godt design. Hvis man ser på Duffys udbud af støvler, finder man hurtigt ligheder med andre større og prestigefyldte mærkevarer.

Sko til den danske sommer

En dansk sommer kan indebære perioder med barsk kulde og masser af regn, såvel som det kan være perfekt vejr til strandture og grillfester på terrassen. Vil man desuden benytte lejligheden til at motionere på løbestierne, er det nødvendigt med fleksible sportssko. Der er et forholdsvis stort udbud af skomodeller, som kan blive nødvendige på skohylden i løbet af en dansk sommer. Ville man foretrække at købe alle sko fra det samme mærke, havde Duffy været en oplagt mulighed.

Duffy fremstiller eftertragtede ballarinasko, sneakers, sandaler og festsko. Uanset om kunden ønsker at supplere sit outfit med et par højhælede pumps eller skønne, afslappede espadrillos, har Duffy en prisvenlig løsning.

Ingen dansk sommergarderobe er komplet, hvis den ikke er forberedt på dårligt vejr. Duffy fremstiller derfor også gummistøvler. Der findes modeller med et højere skaft samt modeller med et kortere skaft. Den, som tror, at gummistøvler skal være kedelige, kan godt tro om. I Duffys sortiment kan man ikke bare finde sorte gummistøvler, men også mønstrede i dyreinspirerede motiver såsom leopardmønstre eller zebrastriber. Hvis man ikke er alt for forsigtig med sine sko, egner Duffys gummistøvler sig også godt til havearbejdet, når man trasker rundt i urtehaven og bare vil kunne spule skoene bagefter.

Vinterudbud fra Duffy

Varme, forede vintersko er et must i Danmark. Også her har Duffy et stort sortiment af prisvenlige alternativer. De er ikke bare varme og skønne i praktiske modeller. Sålerne, der som sædvanligvis er af gummi, er tykke og rillede til gåture på sne- og isdækkede underlag. Endnu en gang har Duffy bevist, at de tænker på helheden.

Duffy hos Footway

Hos Footway har vi nøje udvalgt over 200 par Duffy-sko. Vi håber, at du finder dine nye favoritter her.

8401875 Yellow
FÅ TILBAGE
97-18551 Red
UDSALG
90-11004 Red
UDSALG
97-25003 Red
UDSALG
86-22006 Black
UDSALG
86-16333 Black
UDSALG
9719751 Black/multi
FÅ TILBAGE
Side 1 af 12

695 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK