Dc Shoes Sko Online

308 resultater

DC Shoes giver et godt greb på dit skateboard

DC Shoes er dybest set et rent skateboardmærke, der er udsprunget af den rullende kultur blandt gader og høje bygninger i et urbant bymiljø. Siden opstarten i 1994, hvor grundlæggerne Damon Way og Ken Block lancerede mærket, har passionen for skateboarding og den urbane bykultur gennemsyret alt, hvad der er blevet lanceret af DC Shoes. Flere professionelle skatere har været stærkt forbundet med - og engageret i - mærkets udvikling og succes. Selvom skoene er udviklet til at være den ultimative sko til skateboarding, har mode og stil altid været integreret i designet, hvilket er årsagen til, at skoene kan ses i mange sammenhænge, især hos dem, der elsker den urbane og praktiske stil, som samtidig gerne må være ekstra flot.

Komfortable, cool, og urbane - både med og uden skateboard

Man behøver skam ikke at være professionel skater for at elske den fede fornemmelse, som et par sko fra DC Shoes videreformidler. Sammen med et par baggy jeans og en enkel T-shirt har du her de perfekte sko til den rigtige fornemmelse i byen. Er du vild med at føle, at du har et godt greb om underlaget, er det bare et ekstra plus, når du vælger DC Shoes. Du får endvidere et par behagelige sko, som på komfortabel vis holder dig på dine fødder hele dagen lang.

Stolte sponsorer inden for skateboarding

DC Shoes opstod i Huntington Beach, Californien, og mærket blev hurtigt populært i byerne med en "urban street style". Fremgangen fik opmærksomhed fra en af giganterne i denne særlige niche, nemlig Quicksilver, og DC Shoes blev opkøbt i 2004, og vi taler i dag om et af deres største mærker. Ud over sko producerer virksomheden også tasker, caps, trøjer og tilbehør. DC Shoes er sponsor for flere skatere som Colin McKay, Josh Kalis og Danny Way i den professionelle liga såvel som amatørligaen. Selv inden for snowboarding og motocross ser man DC Shoes’ dybe engagement.

DC Shoes på Footway.dk

På Footway.dk finder du et stort udvalg af sko fra DC Shoes. Sneakers-modellen er den mest forekommende, både med højt eller lavt skaft. Fællesnævneren er en stilfuld, urban stil med en høj kvalitet og fed følelse. Ellers kan du finde flere forskellige farver og mønstre, der tiltaler netop dig. Hvis du blot ønsker at finde et par fede sko, er der nærmest uendelige muligheder.

FÅ TILBAGE
Side 1 af 6

308 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK