Crocs Sko Online

594 resultater

Revolutionerende teknologi

Siden 2002 har de amerikanske Crocs fremstillet kultklassikerne "FOPPA-tøflerne". Sandalerne er fremstillet i et Croslite™-materiale, Crocs egen revolutionerende teknologi, der giver både dig og dine fødder en behagelig og fri følelse.

Giver glatte overflader modstand

Materialet blev oprindeligt anvendt grundet den gode skridsikkerhed. I dine Crocs kan du slentre rundt på båden - uden at glide - og skoen blev faktisk lanceret på et bådshow, da Crocs var en ret ung virksomhed. Crocs er certificeret af det amerikanske ergonomiråd samt American Podiatric Medical Association. En af Crocs’ grundlæggere og administrerende direktør, Lyndon V Hansson III, mener, at skoene er specifikt designet til at kunne fjerne smerter i fødderne.

FOPPA-tøflerne

Det var også årsagen til, at en af ??verdens største hockeylegender, Sveriges helt egen Peter Forsberg, blev særligt interesseret i Crocs. Da han havde beskadiget sin akillessene, følte han sig ekstra godt tilpas i tøflerne. Faktisk så godt, at han ønskede at lancere dem i Sverige. Da tøflerne kom til Sverige, blev de imidlertid genstand for en ophedet debat. Mange afskyede designet, mens andre elskede det. For mange blev Foppa-tøflerne en erstatning for den klassiske træsko, mens andre valgte at bære dem på arbejdspladsen. Efter et par år kom kopierne med lynets hast, og Foppa-tøfler kom dermed også til at omfatte andre tøfler og sko, som ikke var fremstillet i Croslite™-materialet. Peter Forsberg forlod samarbejdet tilbage i 2010.

300 millioner solgte eksemplarer

Crocs har - også uden Peter Forbergs deltagelse - fået en fantastisk succes, både her i Norden og resten af udlandet. I 2014 blev der solgt 56 millioner par sko, og totalt set er der solgt 300 millioner sko siden opstarten. I dag forhandles Crocs i mere end 90 lande. Et klart bevis for skoenes unikke og fodvenlige materialer, der tiltaler millioner af fødder verden over.

Vov at prøve et par Crocs!

Hos Footway bekymrer vi os om fødderne. De bærer os fremad i livet, så de har brug for omsorg. Et par Crocs er en god måde at give dine fødder den respekt, de fortjener. Hvis du hører til dem, der hader Crocs-designet, så prøv at tage et eller flere skridt uden for din sikkerhedszone og test et par Crocs. Hvem ved, måske bliver du forelsket i det unikke materiale og den vidunderlige følelse, som Crocs giver dine fødder? Måske vil du slentre rundt en varm sommerdag på båden, iført et par ægte Foppa-tøfler eller et par Foppa-støvler? Crocs er nemlig andet end blot tøfler og hjemmesko. Hos Footway finder du de autentiske Crocs tøfler og sågar også støvler, støvletter, børnesko, herresko og damesko. Find dine favoritter allerede i dag!

Bistro Black
UDSALG
Side 1 af 10

594 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK