Sko

77 resultater

Bloch - søde sko til kvinder

Lad dig inspirere af et fyldigt sortiment af smukke Bloch-sko. Dette er sko med en magisk pasform, som er komfortable at bære dagen lang, og de har desuden et super flot design. Vælg blandt et stort udvalg af skønne ballerinasko eller giv den gas med et par lækre hæle. Vælg mellem en lang række charmerende modeller.

Bloch-historien

Det hele begyndte med en dans, og året var 1932. Grundlæggeren Jacob Bloch elskede dans og musik, og da han besøgte en balletskole, opdagede han, hvordan mange af pigerne havde problemer med deres sko. Han besluttede sig således for at skabe nogle bedre dansesko. Gennem årene har firmaet udviklet sig enormt, men den samme kvalitet og funktion eksisterer stadig. I dag kan du købe de smukke ballerinasko og høje hæle i glade farver.

Tips til styles med dine Bloch-sko

Med næsten hundrede års udvikling og erfaring i bagagen ved Bloch, hvordan man designer funktionelle, smukke og behagelige sko. Her kan du vælge blandt sko, som passer til både hverdag og fest. Match et par farvestrålende ballerinaer med en sød sommerkjole eller et par tætsiddende jeans. Det er en simpel, men effektfuld løsning, der fungerer hver gang!

Bloch-sko online på Footway

Und dig selv et par lækre sko i en farve, der gør dig glad i låget. Ballerinasko fungerer godt til både hverdag og fest, og når du køber sko hos Footway, handler du trygt og smidigt. Vi giver fragten, returnering og 180 dages åbent køb - alt for, at du skal trives her hos os.

Dottie
FEW LEFT
Regal Purple
FEW LEFT
Tabby
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Jennifer Beige
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Missey
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Cuper Blue
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Pout
SALE
Side 1 af 2

77 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK