Sko

28 resultater

Italienske klassikere fra Superga

Superga sko fra Italien har produceret sko i over 100 år. De letgenkendelige kanvassko er behagelige og kan fås i rigtig mange farver med moderne twists, som du kan have på til både hverdag og ved særlige lejligheder.

Sko med 100 års historie

Superga sko er meget mere and bare navnet på nogle sko. De er historie. Mærket Superga har nemlig produceret sko i mere end 100 år og fortsætter stadig med at skabe nye kollektioner til dit brug. I 1911 skabte Walter Martiny brandet i den italienske by Torino. Skoenes største fokusområde dengang var gummisålerne, som især var inspireret af tennissko. Det var dengang, at det første, ikoniske produkt Classic Superga 2750 blev skabt. Efter krigen tog produktionen virkelig fat, og Superga blev kendt som folkets sko. De udvidede hurtigt sortimentet til regnstøvler og sportssko i alverdens farver, og det er også det, der kendetegner skoene den dag i dag.

Superga sko sammenbringer klassisk og moderne

Superga dame sko og herresko ligner hinanden, fordi skoene altid har det klassiske Superga look. Derudover er de også meget kønsneutrale - og så alligevel. Begge køn kan finde nogle helt specielle sko med særlige detaljer og små, finurlige detaljer, som gør dem helt særlige for dem. Superga plateau er et eksempel på, hvordan mærket samarbejder med kendte og kunstnere for at give dig helt friske og nye modeller. De prøver stadigvæk grænser af og skaber sko, der er tro mod deres oprindelige look, men med moderne twists. Disse kanvassko med gummi-såler og snører er tidsløse klassikere, som kan kombineres med nogle slidte skinny-jeans til en tur i parken eller på café, med leggings i byen og shorts, når du er på ferie. Du kan ikke gå galt med et par Classic Superga 2750.

Kanvassko fra Superga

Superga sko er lavet af kanvas i mange farver og med gummisåler. Dette gør dem lette at have på, så dine fødder ånder bedre, og du kan gå længere i dem. Dette er også en af grundene til, at mærket kan fås i så mange forskellige looks, da farverne let kan ændres, og blot små ændringer i det ellers ikoniske design er tydelige. Afhængig af den farve, der er brugt til farvning af din sko, kan du vaske eventuelle mærker og snavs af med en klud eller tandbørste. Gummisålen er meget hårdfør, så en grundig omgang med en svamp og lidt sæbe vil få næsten alt skidtet væk. Bare husk at lade skoene tørre af sig selv, for det giver det bedste resultat.

Superga sko online hos Footway

Superga boots eller de ikoniske klassikere er alle at finde her hos Footway. Vi kan tilbyde dig hurtig levering med fri fragt og fri retur. Det gør det hele lidt nemmere for dig, hvis skoen ikke passer, eller du måske finder en endnu federe model, der passer dig endnu bedre. Vi har fri fragt, hurtig levering og 180 dages åbent køb, dvs. returret så du frit kan vælge.

2730-cotu White
UDSALG
2750- FGLU White
FÅ PÅ LAGER
2750- FGLU Black
UDSALG
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK