Sko

12.404 resultater

Sko online

Hjertelig velkommen til Nordens største skobutik, hvor du er i centrum. Vores store ønske er, at du trives her hos Footway. Vi har derfor gjort vores ypperste for, at du finder netop dine sko online. Vi kan tilbyde dig over 600 mærker, 30.000 modeller og en lang række forskelligartede skotyper. At købe sko online er ikke det samme som tidligere. En hurtig levering, gratis fragt og retur samt masser af nyttige informationer gør det både sjovt og spændende at købe sko online.

Hos Footway er vi - ligesom dig - nogle rigtig skonørder. Og det er bestemt ingen fornærmelse. Det er tværtimod en kompliment. For hvad er sjovere end at sætte sine fødder ned i et par nye Ilse Jacobsen-sko, at tage en tur i sine nye Hunter-støvler eller snuppe en løbetur i et par Nike- eller Adidas-sko?

Sko på nettet

Sko handler om så mange ting. Det kan være alt fra skønne skotrends, skopleje, stilarter, form, funktion og en masse andre sjove ting. I vores store udvalg finder du mange modeller, og vi følger op med nyttige informationer, såsom viden om materiale og pasform. Under de forskellige sko kan du også finde både anmeldelser og tips fra andre kunder, hvilket kan være en hjælp, når du skal finde dine nye favoritsko.

Børnesko

Børn kræver meget, når det gælder sko. De skåner dem bestemt ikke, da de skal have skoene med ud på en række eventyr. Et par funktionelle børnesko er derfor en vigtig ting, hvis legen skal blive ekstra sjov, ligesom modellerne skal passe til de små fødder. Der er nemlig en række forskelle mellem børnefødder og de voksnes fødder. For det første vokser børnene hurtigt. Lynhurtigt. Det kan derfor være en god idé at købe skoene et par numre større, så man kan følge med. For det andet sveder børnefødder noget mere, hvilket naturligvis også bør inddrages i tankerne om de nye sko. For det tredje kan (enkelte, ikke alle) børnesko tilpasses. Hos Footway finder du over 5000 par børnesko i alle mulige faconer.

Billige sko

Sko kommer i mange former, typer og prisklasser. Hos Footway findes der tusindvis af billige sko, og vi tilbyder også prisgaranti i forhold til andre danske webshops og butikker. Prisgarantien gælder kun, hvis den anden butik har skoene på lager, og ikke hvis skoene indgår i en tilfældig kampagne, udsalg, eller hvis du vil anvende prisgarantien sammen med andre kampagner eller rabatkoder. Er du på jagt efter billige sko, er Footway det perfekte sted. Anvend gerne vores smarte filter til højre, så du hurtigt kan sortere alle de flotte sko efter pris. Længe leve billige sko!

Boots

Hos Footway er vi vilde med boots. Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det super skønt at skulle ud at investere i nye boots. Du kan vælge mellem mærker som Timberland, Dr. Martens, Clarks, Kavat, Palladium, Sixtyseven og mange andre. Boots er en livsstil, og det er desuden vigtigt at give sine boots den rette pleje (hvis man vil undgå at skulle købe nye igen og igen). Sørg for at få købt et sæt med spray, fedt, skocreme og børste. Det er sågar en god idé at gå efter en skoblok! Det gælder ikke kun til boots, men alle sko. Hos Footway finder du over 5000 boots, så mon ikke, at dine favoritter gemmer sig på en af vores hylder?

Herresko

En af vores klare favoritter. Den klassiske herresko symboliserer alt det fantastiske ved sko. Håndværk, stil og historie. Hos Footway findes der et hav af forskellige herresko, og du kan lede efter dine nye herresko blandt mærker som Vagabond, Senator, Dahlin og Clarks. Er du på jagt efter nogle mere funktionelle sko, kan du tjekke mærker som Adidas, Nike og andre sporty favoritter. Mærker som Timberland og Sorel tilbyder også solide vintersko til mænd.

Damestøvler

Et par flotte damestøvler er et must til efteråret, vinteren og ikke mindst til forårsoutfittet. De kan såmænd også benyttes til det lidt køligere sommervejr. Hos Footway finder du damestøvlerne i vores lilla butik med støvler og støvletter. Vi har over 3500 forskellige støvler og støvletter fra populære mærker som Donna Girl, Rieker, Viking, Johnny Bulls, Vagabond og mange andre. Et par støvler kan nemt løfte dit outfit til nye højder, og de passer perfekt sammen med en flot jakke eller en lækker kort jakke.

Vintersko til kvinder

Synes du, at det er skønt, når det bliver koldt? Har man blot valgt det rette tøj og de optimale vintersko, kan det faktisk blive ret dejligt at tage en tur ud i vintervejret. Måske skal der leges i sneen eller bygges snemænd. Vores fødder kommer dog hurtigt til at fryse, og en vinterdag i uegnet fodtøj kan derfor nemt ende med frosne tæer, hvorfor turen måske bliver noget kortere, end man havde regnet med. De forede vintersko fra Sorel, Timberland, Eskimo, Merrel og mange andre gør vintereventyret endnu bedre. Husk ikke blot det rette fodtøj, men også at iklæde dig flere lag. Anvend desuden et par ordentlige vanter og en varm hue. Find dine nye vintersko blandt hundredvis af modeller hos Footway.

Sneakers til kvinder

Var vores sko et kongedømme, måtte kongen og dronningen absolut være et par sneakers. De er verdens mest hypede og den absolut mest populære skotype. Sneakers slog igennem tilbage i 1970’erne, og i 1980’erne blev de blot endnu større grundet det store løbeboom i USA, hvor mærker som Adidas og Nike blev fremtrædende. Det bedste med sneakers er, at de ikke blot fungerer med streetmoden, men også fungerer til en smart kjole eller sammen med et jakkesæt. Vi har masser af damesneakers i webshoppen. Når det gælder sneakers og sportssko, har vi faktisk over 2500 modeller. I udvalget finder du alt fra hvide Converse til sorte Vans, ligesom der er blomstrede Skechers til de helt klassiske Reebok. Vores hvide sneakers er vildt populære, og de er det perfekte supplement til outfittet. Det eneste, du skal tænke på, er, at du skal holde dem rene. Et par beskidte ”hvide” sneakers er bestemt ikke nogen succes.

Damesko

Sagnomspundne, legendariske og frem for alt epicentret for mode. Damesko er verdens største modefænomen, og det kan være noget svært for mænd at forstå kvinders fascination for sko. Et par flotte damesko siger ikke bare, hvem du er. De fortæller også din historie. Damesko fås i mange farver og former: Høje hæle, lave hæle, støvler og støvletter. Men det mest typiske for damesko er de højhælede modeller. Hos Footway finder du over 4000 forskellige højhælede sko, hvor hælene fås i alle mulige højder. Find de flotteste, mest stilfulde og sejeste højhælede sko her på Footway.

Skoudsalg

Hos Footway tilbyder vi lave priser og en pokkers masse sko. Hold øje med vores udsalg. Af og til kører vi med udsalg på hele sortimentet, andre gange på udvalgte kategorier. Du kan læse mere om vores rabatkoder under vores oftest stillede spørgsmål. Er der noget, der slår billige sko, er det endnu billigere sko!

Billige Converse

Legendariske Converse slog igennem tilbage i 1970’erne takket være sportsstjerner og diverse rockbands. Med dette popkulturelle togt nåede Converse toppen, og i dag ser man både Converse i bybilledet og ved de pænere fester. Hos Footway tilbyder vi bl.a. billige Converse-modeller, og i dag har vi mere end 200 modeller, der bare venter på at løfte din stil. Tjek vores udvalg i jagten på Chuck Taylor, Jack Purcell og mange af de andre populære modeller.

Velkommen til Footway

Nu har du fået en lille introduktion til Footway, og vi håber, at du trives i vores selskab. Kast dig ud i skoeventyret og find dine yndlingsmodeller her hos os. Kærlig hilsen Footway!

Crocband Navy
Flash Black
UDSALG
1461 Z Black
UDSALG
Crocband Black
64574-00 Black
UDSALG
1460 Black
Offroad W Black
UDSALG
62866-00 Black
UDSALG
Cruise Ii Black
UDSALG
UDSALG
67985-45 Granit
UDSALG
97-18551 Black
UDSALG
Rio AD Black
UDSALG
Side 1 af 207

12404 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK