18.05.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Viking
Viking
Sagene Mid GTX Black/White
697 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Tekstil, Syntetisk, Gore-Tex

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

60015-10

Viking Sagene Mid GTX Black/WhiteViking Sagene Mid GTX Black/White er en slidstærk og vandtæt sko, der passer flot til både drenge og piger. Med disse sko kan barnet lege og have det sjovt i næsten alle slags vejr. En perfekt sko til danske børn.

Norsk kvalitet fra VikingSkoproducenten Viking er en norsk klassiker, med snart 100 års jubilæum. De er kendte for deres utrolig gode kvalitet af sko og takket være innovation og udvikling har de formået at holde sig på toppen af branchen. Denne sko er et godt eksempel på deres stilrige designs.

En tør og varm skoMed Viking Sagene Mid GTX Black/White kan du være sikker på at dit barn har både tørre og varme fødder. Skoen er lavet af Gore-Tex der gør den vandtæt, samtidig med at indersiden er lavet af tekstil der holder fødderne varme. Sålen er lavet af gummi af høj kvalitet, der har godt greb på de fleste underlag. Skoen er udstyret med både snørebånd og et velcro, der gør det lettere for børn at få skoene af og på.

Sådan holder du dem reneDu kan vaske skoene med en våd klud og børste, eller i vaskemaskinen på 30 grader. De skal lufttørre ved stuetemperatur.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK