16.04.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Lina
191 kr
(287 kr)
inkl. moms

Kundedata

Mohedatoffeln opleves som normale i størrelsen ifølge 2498 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Rød

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

6 cm

Varemærke:

Varenummer:

33521-00

Mohedatoffeln LinaMange genkender disse sko, som hitter i sommerhuse og villaer over hele landet. Det er den traditionelle træsko. Denne model er mere moderne og er lavet med en naturlig og ubehandlet træsål og en overdel af læder.

Naturlige materialerTræsko har været brugt i mange år og gennem tiden er de blevet lidt bedre og smukkere. Netop disse træsko har for eksempel en slidsål af gummi. Det ydre læder er hårdt i starten, men blødgøres jo mere tøflerne bruges. Læderet er overfladebehandlet på indersiden og ydersiden. Hælen er seks cm høj.

Stilfulde træsko i flotte farverDisse sko passer til mange forskellige beklædningsgenstande. Modellen Lina fås i to farver; rød og hvid. Vælg den, der passer dig og din stil bedst. Fordi læder er et naturligt materiale, tilpasser det sig med tiden dine bevægelser. Det giver også skoene smukke naturlige folder.

Tips til vedligeholdelse af læderskoSelv om disse træsko ikke har samme udseende som et par almindelige lædersko, skal de behandles på næsten samme måde. Det meste af skoen er trods alt lavet af læder. Brug regelmæssig skovoks for at fugte læderet, så det ikke bliver tørt. Du kan også bruge en børste til at rense og polere skoene, så de får en flot glans.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK