16.04.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Kavat
Kavat
Iggesund WP Black
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Grå

Ydermateriale:

Tekstil

Indvendigt materiale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60001-98

Kavat Iggesund WP BlackIggesund WP fra Kavat er den perfekte efterårsstøvle til børn. Den er vandtæt og
behagelig og kan anvendes både på legepladsen og til en tur i skoven. Modellen er let at tage af og på for små hænder, takket være en bred åbning og praktisk velcrolukning. Den indvendige membran og tapede sømme gør støvlen helt
vandtæt. En ny, letvægts EVA-sål tilbyder skøn fleksibilitet samtidig med at den er robust og støddæmpende. De har en lette sål med en underside i gummi, som giver et godt greb og holdbarhed. Den har vatteret skaft og pløs, samt refleksdetaljer.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerForet er af tekstil som er åndbart og indersålen er udtagelig og støddæmpende. En stor del af skoen er fremstillet af genanvendt materiale med en bionedbrydelig membran, hvilket gør den til et bedre valg for miljøet. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerIggesund WP-støvlen er let at rengøre, da den kan vaskes i maskinen ved 30o. Indersålen bør vaskes separat. Tørres ved stuetemperatur. Må ikke tørretumbles. Støvlerne bør imprægneres jævnligt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Indlæg på andre sprog

V
Viktor Zetterström, Footway
Oversætte
E
erik35
Oversætte
Show more posts

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK