08.07.2020: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
High Zip Back Brown/Gold
1 117 kr
(1 397 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

40 cm

Skaftvidde:

36 cm

Detaljer:

Lynlås, Spænde

Varenummer:

49753-01

Johnny Bulls High Zip Back BrownJohnny Bull er et mærke, hvis sko er inspireret af det vilde vesten og bikerkulturen. Det er noget, der er afspejlet direkte i skoens udseende. Skoene er lavet af læder af høj kvalitet og har mange fine detaljer. Dette gælder også for Johnny Bulls High Zip Back Brown. Disse lange læderstøvler til kvinder giver et elegant og velklædt look. Skoene har et skaftehøjde på hele 40 cm og hæle, der er fire centimeter høje. Dette giver Johnny Bulls High Zip Back Brown et meget karakteristisk udseende. Du tager dine sko på med en lang lynlås. Den kan findes på støvlernes bagside.

Læder af højeste kvalitet
Johnny Bulls High Zip Back Brown er udelukkende fremstillet af ægte læder. Sålen er lavet af gummi, som giver dig et godt greb, selv om vinteren, når det er glat derude. Lynlåsen på bagsiden gør, at du hurtigt kan tage på dine sko og letter, når du skal tage dem af. Johnny Bulls High Zip har også to spænder, som du kan bruge til at justere størrelsen af støvlerne bedre.

Støvler der kan give dig forskellige stilarterDa Johnny Bulls High Zip Back Brown er høje støvler, der næsten når hele vejen til dine knæ, er der mange forskellige outfits at teste. Noget, der er virkelig flot er at bruge jeans eller bukser i en stram pasform. Du kan også bruge en pæn nederdel eller kjole, som er en dejlig kontrast til de tunge støvler. For en kortere kjole fungerer det fint at bruge strømpebukser under. Med Johnny Bulls High Zip Back Brown, kan du skabe mange forskellige stilarter og udseende.


Pas på dine Johnny Bulls Zip Back Brown støvlerLæder er et populært materiale, som mange virksomheder bruger, når de fremstiller sko. Dette skyldes, at lædersko både giver et flot udseende og samtidig er slidstærkt og holdbart. Fordi læder er så populært, er der mange skoplejemidler bare til læder og lædersko. Ved at bruge skofedt, skosværte og andre typer af skoplejeprodukter, kan du få din Johnny Bulls High Zip Back Brown til at holde længe.

Når du bestiller skoene er de allerede imprægneret af firmaet. Det betyder, at de er beskyttet mod regn på en god måde. Da imprægneringen forsvinder med tiden, er du nødt til løbende at imprægnere skoene selv for at være sikker på at beskytte læderet på støvlerne. Der er mange forskellige imprægneringsspray til læder, som du kan gøre brug af.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30391 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK