24.07.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Converse

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

04764-07

Converse Chuck Taylor All Star Hi Canvas BlackConverse er et mærke der er utroligt populære hele verden over. Denne særlige skomodel, Chuck Taylor All Star Hi Canvas, er blandt de bedst sælgende sko i verden. Hvad der engang blev lanceret som en basketballsko er i dag den ultimative streetsko til både mænd og kvinder. De stilfulde sko i stof er ideelle til nordisk forår, sommer og efterår.

Canvas og gummi giver dig en klassisk skoSko fra Converse er kendt for at være fremstillet af canvas stof. Det er et tyndt, men holdbart materiale, der giver skoene deres smalle udseende og pasform. Sålerne på skoene er lavet af gummi og har et fremragende greb - de var trods alt udviklet til basketballbanen en gang.

Velegnet til altFå sko er lige så nemme at tilpasse som et par sko fra Converse. Disse sko giver dig et afslappet men alligevel velklædt look. Brug dem til et par stramme jeans eller en pæn kjole. Skoene er velegnet til både drenge og piger.

VedligeholdelseDen bedste måde at pleje disse sko er ved at være forsigtig. Hvis du får pletter på dine sko, brug lunkent vand og en mild sæbe til at forsigtigt fjerne dem.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK