26.09.2020: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Converse

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

24597-00

Converse All Star Canvas Ox Optical White


Du kender givetvis allerede Converse - det er nemlig et af verdens måske mest berømte brands, når vi taler sko, og historien tager os mere end 100 år tilbage i tiden. Det oprindelige fokuspunkt var galocher, men med tiden gik forretningsidéen mere i retning af sneakers. Gennem årenes løb har mange skomodeller gjort deres indtog på butikshylderne verden over, men én model skilte sig ud fra mængden - Converse All Star Canvas Ox Optical White. Denne enkle, men samtidig stilfulde lærredssko er blevet båret af alt fra sportsfolk til berømte musikere, og selvfølgelig af os helt "almindelige" mennesker. Converse All Star Canvas Ox Optical White er en sko, der kan bruges hele tiden, uanset årstiden, uanset lejligheden og til mange forskellige outfits.

Converse i kraftigt gummi og åndbart tekstil


Converse-skoene er uhyre populære, og det skyldes i høj grad det både elegante og enkle design. Skoene er fremstillet af bomuldsstof med kraftigt canvas og har en ydersål af holdbart gummi. Med Converse All Star Canvas Ox Optical White får du et par utroligt komfortable sko, mens gummisålen giver en virkelig dejlig stødabsorbering. Noget, som mange Converse-brugere har gjort gennem tiderne, er at vælge snørebåndene i en valgfri farve, hvilket hurtigt skaber en mere personlig stil. Selvom mange bruger deres Converse All Star Canvas Ox Optical White hele året rundt, er de absolut mest behagelige om foråret og sommeren, da bomuldsstoffet har en åndbar egenskab.

Kombinér dine Converse med alt i klædeskabet


Converse-sko har evnen til at supplere en række forskellige outfits. De enkle sko passer til næsten alt, uanset om du bærer et stilfuldt jakkesæt eller et par slidte jeans. Converse-skoene underbygger stilen, og de bliver på den måde prikken over i'et. Om foråret og sommeren er det rigtig flot at bære et par Converse All Star Canvas Ox Optical White sammen med et par denimshorts, en mønstret skjorte og farverigt tilbehør. Du kan også nedtone et pænt sæt tøj ned, såsom en stilfuld festkjole, med dine lærredssko. Prøv dig frem og find det outit, der føles helt rigtigt for netop dig.

Plejeråd for dine Converse


Eftersom Converse All Star Canvas Ox Optical White er fremstillet af bomuldsstof og et stærkt gummi, kan du bruge forskellige rengøringsmidler til tekstiler, når du har brug for at vaske skoene. Hvis du for eksempel har fået en plet på skoene, kan du forsigtigt prøve at vaske skoen med almindeligt rengøringsmiddel. Når det regner, kan det være bedst at efterlade skoene derhjemme, eftersom bomuldsstoffet ikke kan tåle fugt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Alex, adidas Originals
Oversætte
C
Cpt Hook
Oversætte
J
Jazzpappa
Oversætte
Show more posts

30345 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK