18.05.2021: Vores leveringer fortsætter som sædvanligt, 1-3 arbejdsdage ♡
Björn Borg
Björn Borg
Alec Mid Fur Tan
542 kr
(847 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48018-02

Björn Borg Alec Mid Fur TanDet svenske firma Björn Borg er kendt for sit undertøj, men også for sine stilfulde og smagfulde sko. Med Björn Borg Alec Mid Fur Tan, har de udviklet en sko, der passer godt til brug i løbet af vinteren. Skoene er nemlig lavet af læder og har en varm foring, der beskytter mod kulden.

Varmforede og komfortabelBjørn Borg har virkelig tænkt over detaljerne på disse sko. Alec Mid Fur Tan er primært lavet af læder. Den robuste gummisål er påsyet på en måde, der gør, at kulde og vind kan ikke komme ind til fødderne. Inde i skoen findes en behagelig hvid foring som sikrer, at dine fødder holder på varmen. Den bløde indvendige foring gør også skoene ekstra behagelige.

Funktionelle og stilfuldeDisse sko fra Björn Borg har en god balance mellem funktionalitet og design. Du kan bruge skoene sko til jeans, almindelige bukser eller stilfulde chinos. Deres farve og form gør, at skoene passer til mange forskellige tøjstile.

Pas godt på dine læderskoDisse sko har en yderdel af læder. Gør brug af skoplejemidler for at rense læderet og for at sikre, at det forbliver blødt. Du kan med fordel imprægnere læderskoene, så de er bedre beskyttet mod fugt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30345 resultater
Dette websted bruger cookies .OK